اینکه ششمین روز جشنواره فیلم فجر مصادف با دربی بود کمی خرافاتیمان میکرد که نکند خاطره۶تاییها زنده شود. در برنامه سینمای رسانهها به جای سانس دوم نوشته شده بود: «شهرآورد پایتخت» و همین خیالمان را راحت میکرد که دور از حواشی و اخبار سینمایی، یک دل سیر فوتبال میبینیم و کُری میخوانیم و کیفش را میبریم.
همینطور هم شد؛ دربی در سالنهای پردیس سینمایی ملت پخش شد و شور و حال عجیبی به وجود آورد؛ آنقدر عجیب که فکر نمیکنم حتی با دیدن فیلمش هم آن را بهطور کامل حس کنید. فیلم «کشتارگاه» در سانس اول به نمایش درآمد؛ فیلمی مستقل به کارگردانی عباس امینی و بازی باران کوثری و امیرحسین فتحی. در نشست خبری «کشتارگاه»، حاشیه خاصی وجود نداشت و اتفاقی نیفتاد و صندلیها خیلی زود برای تماشای دربی خالی شدند.

فیلم بحثبرانگیز ششمین روز جشنواره فجر در سانس سوم پخش شد: «مردن در آب مطهر». برادران محمودی، در ادامه فیلمهای قبلیشان به سراغ موضوع و شخصیتهایی از افغانستان رفتهاند؛ اینبار اما حول محور مهاجرت. فیلم، درباره جوانان افغانستانی است که میخواهند به اروپا مهاجرت کنند و تهران توقفگاه چندروزهایست برایشان.
نقدها و سوالات خبرنگاران به سمتی رفت که نوید محمودی (کارگردان فیلم) را به سیاه نمایی متهم میکرد. اما نوید و جمشید محمودی تاکید کردند که «ما مهاجر افغانستانی هستیم و کارگرزادهایم؛ ما و خانوادهمان، تمام اتفاقات این فیلم را از نزدیک لمس کردهایم.»
گزارش ویدیویی فیلیمو شات از ششمین روز جشنواره فجر را تماشا کنید: